skip to Main Content
035-52 68 540 info@schipperbvinstallatie.nl

Een warmtepomp in combinatie met een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem is de ideale oplossing voor zowel verwarming als koeling en biedt een optimaal comfort. Een warmtepomp werkt op elektriciteit. De bron kan zowel de bodem als de lucht zijn.

Bestaande bouw

Warmtepompen kunnen ook in bestaande gebouwen geplaatst worden, mits het gebouw goed geïsoleerd is. Het gebouw moet voorzien zijn of voorzien worden van een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming. Vloerverwarming kan zelfs op houten vloeren worden toegepast, waarbij een geringe opbouwhoogte te realiseren is.

Nul op de meter concept

Bij dit concept wordt de energie die door de warmtepomp wordt gebruikt (incl. huishoudelijk gebruik)gecompenseerd door de opgewekte energie van zonnepanelen.

Elga warmtepomp

Schipper Installatie is dealer van de Elga Hybride warmtepomp. De Elga gebruikt warmte uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare warmte voor uw woning. U gebruikt de HR-ketel dan alleen nog voor warm water en op de dagen dat er een piekwarmtevraag is. Dit zorgt ervoor dat u flink bespaart op de energienota!

Bekijk hier de folder.

Back To Top