skip to Main Content
035-52 68 540 info@schipperbvinstallatie.nl

OVER ONS

OVER ONS

Al ruim 40 jaar houden wij ons bezig met installatietechniek. Oprichter de heer Schipper senior begon als loodgieter met een winkeltje in gaskachels. Hier is de basis gelegd voor het moderne totaal installatiebedrijf dat we nu zijn. In de loop der jaren breidde het dienstenaanbod zich uit met cv-ketels en dakbedekking. Een bedrijfsovername zorgde voor de nodige kennis op het gebied van elektra.

Ondertussen is er heel wat veranderd. Sjaak Schipper junior staat inmiddels aan het roer en samen met zijn team vormen zij Schipper Installatie bv. Een moderne organisatie met veel kennis op het gebied van nieuwe, duurzame technieken. Onze kracht ligt bij het leveren van maatwerk. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden flexibele en creatieve oplossingen. Van ontwerptekening tot de totale uitvoering kunt u op ons maatwerk en kwaliteit rekenen. Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatiedisciplines; nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten.

Sinds 2022 maken wij onderdeel uit van de Van Dam Groep, een mooi, professioneel familiebedrijf uit Oost-Nederland. Op diverse vlakken zoeken wij de synergie op.

CERTIFICERINGEN

Certificeringen die wij behaald hebben zijn:

KvINL erkend installateur
Uneto VNI installatiebedrijf
Back To Top